Kitap-Sohbet-Sinema Etkinliği

"Okursuz Kütüphane Kalmasın" projesi kapsamında "Kitap-Sohbet-Sinema" etkinliği gerçekleştirmek üzere okulumuz 7-E sınıfı öğrencileri ile Ata Ortaokulunu ziyaret ettik.

Aynı adla sinemaya uyarlanan Markus Zusak'ın "Kitap Hırsızı" adlı kitabını eş zamanlı okuyarak değerlendirdik ve ardından hep birlikte filmini izledik.

İkinci Dünya Savaşı'nı konu edinen kitap, savaşın insan hayatı üzerindeki yıkıcı etkilerini akıcı ve açık bir anlatımla okurlarına sunuyor. Yaşanan tüm kötülüklere rağmen sıcacık, sevgi dolu ve umutlu bir yaşamın ilgiçekicihikayesini gözler önüne seriyor.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Ata Ortaokuluna ve kıymetli öğretmenleri Sayın Nuriye Erdoğan ve Sayın Tuğba Yakıcı'ya okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

10-05-202310-05-202310-05-2023

Yayın: 10.05.2023 - Güncelleme: 10.05.2023 10:53 - Görüntülenme: 174