Mrt

Bahçecik İmam Hatip Ortaokulu'nda her yıl Kur'an ve Oruç Ay'ı Ramazan'da Mukabele Geleneği Yaşatılıyor.

Kur'an, oruç ve arınma ayı olan Ramazan ayı içinde, yapılması gereken en önemli ibadetlerden biri de Mukabele olarak bilinen Kur'an-ı Kerim'i yüzünden, mealinden okuyarak, anlamaya veya yaşamaya çaılşmaktır. Hafız ve Hafize öğrencilerimiz her gün birer cüz okuyarak, öğrencilerimiz de takip ederek "Mukabele" geleneğini yaşatıyorlar. Allah (CC) kabul etsin.

Mrt

Ağu

Okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılı yoğunlaştırılmış yabancı dil seçme sınavı

Sınav Tarihi:6 Eylül 2023 Çarşamba

Sınav Yeri   :Bahçecik İHO

Sınav Süresi: 90 dakika

Sorular 4. sınıf derslerinden yapılacaktır. Sınava Hafızlık sınıflarında olan öğrencilerimiz girmeyecektir. Sınav puanına göre iki dil sınıfı oluşturulacaktır.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.