Murat BOZLAR - Okul Müdürü

1970 yılında Trabzon´ un Tonya ilçesinde doğdum. Tonya İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı sırasıyla Şalpazarı Dereköy Mah. Camii, Bursa Osmangazi Alacahırka Paşa Camii, Tuna Mah. Vardar Camii ve Hollanda Terborg Mimar Sinan Camii Din Görevlisi olarak görev yaptım. Bursa´da görev yaparken; Bursa İlahiyat Meslek Yüksek Okulu ve Bursa İlahiyat Fakültesini bitirdim. 2005 Yılında Milli Eğitim Bakanlığımıza kurumlar arası geçiş yaparak Trabzon Merkez Ata İlköğretim , Hasan Ali Yücel İlköğretim ve Yol İş Sendikası Ortaokulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği görevini yürüttüm. Çukurçayır İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcılığı görevini iki yıl yaptıktan sonra, Aydınlıkevler İmam Hatip Ortaokulu Kurucu Müdürlüğü ve Müdür Vekilliği görevinde bulundum.13.07.2016 tarihinde Bahçecik İmam Hatip Ortaokulunda müdürlük görevine başladım.2017 yılında KTÜ Kamu Yönetimi Bölümü´nde yüksek lisans yaptım. Evli ve İki çocuk babasıyım..