Hedef LGS Çalışmalarımız

Okıulumuzda uygulanan projeler kapsamında ilçe denemesinde ilk 200'e giren 8.sınıf öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Okulumuzun LGS branşındaki öğretmenleri tarafından öğrencilerimize her ders için çalışma yöntemi ve taktikleri hakkında bilgi verildi. Verimli geçen bu bilgilendirme için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Bahçecik İmam Hatip ortaokulu Hedef LGS 2024 çalışmaları kapsamında ara dönemde LGS kampı düzenlendi. Öğrencilerimiz doya doya oynadılar, eğlendiler, soru çözdüler ve deneme sınavlarına girdiler öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okulumuzun akademik başarısını arttırmak amacıyla akademik takip kurulunca belirlenen projeler kapsamında okulumuzda 4 ayrı çalışma gerçekleştirilecektir. Bunların sonunda hem öğrenci bazında hem sınıf bazında ödullendirmeler yapılacaktır. Ögrencilerın  başarılarını ve motivasyonlarını arttırarak okulumuzun akademik başarısını daha iyi seviyelere getirmek amacıyla  yaptığımız projeler bunlardır.

Ekm

2023 yılı 8.sınıf öğrencimiz olan Ayşe Ebrar Alkış LGS sürecinde neler yaşadığını ve nasıl çalıştığını tecrübeleriyle bu seneki 8.sınıf öğrencilerimizle paylaşarak, öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı. Kendisine teşekkür ederiz.

Ekm

LGS yıllık eylem planının oluşturuldu. Akademik takip kurulu dosyasının eksikleri tamamlandı. Yıl boyunca LGS kapsamında yapılacak tüm çalışmalar değerlendirilerek işbölümü yapıldı.

Ekm

LGS sınavına hazırlık sürecinde 8.sınıf öğrencilerimize destek sağlamak amacıyla öğretmenlerimiz gönüllü olarak öğrencilerimize rehberlik yapmaktadırlar. Bukapsamda öğrencilerimize birer koç öğretmeni belirleyerek toplantılarımızı yapıp çalışmaları başlattık.

8. sınıf velilerimize,öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yönelik LGS sınavı hakkında okulumuzun Rehber Öğretmenleri Kadriye Duman ve Nur Bankoğlu tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Emeği geçen öğretmenlerimize,öğrencilerimize, okul idaremize ve katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

DYK Hafta sonu kursumuz Cumartesi ve Pazar günleri Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce ve T.C İnkılap Tarihi derslerinden verilmektedir. Öğrencilerimize Hedef LGS 2024 Projemiz doğrultusunda başarılar dileriz.

Nis

Hedef LGS projesine dahil olan İmam Hatip okullarının HEDEF LGS koordinatörleriyle il toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda, Dyk Kurslarına devam ve verimliliğin artırılması, deneme sınavlarının yoğunlaştırılması ve analizi, 1. dönem konularının tekrarı, Rehberlik servisimizin sınav kaygısı, zaman yönetimi, veli iletişimi konusunda rehberliği, nisan ayı ara tatil kampının düzenlenmesine, sınavlı sınavsız okullara yönelik ziyaretlerin yapılmasına karar verildi.