Mrt

Kütüphaneler Haftasında Kütüphanecilik Kulübü olarak öğrencilerimize kitap sevgisini aşılamak amacıyla kulübümüzün hazırladığı ayraçları hediye ettik. Kütüphaneye gösterilen yoğun ilgi ile haftamızı coşku ile kutladık. Kütüphanecilik Kulübü danışman öğretmeni Pınar Kaplan'a çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz.

Mrt

7/E sınıfı ile Ortahisar Gençlik Kütüphanesini ziyaret ettik. Bu ayın kitapları olan DUVARLARI GIDIKLANAN OKUL ve DUVARIN ARDI kitaplarının tahlilini, sohbetini gerçekleştirdik.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuzda öğrencilerimizin hazırladıkları şiirler, oratoryolar sergilenerek işaret diliyle çanakale türküsü canlandırıldı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İşaret dilinde çanakkale türküsünün tamamını izlemek için tıklayınız.

Mrt

Fen Bilimleri dersinde, öğrencilerimiz gölge oyunlarından Hacivat ile Karagöz oyunu ile "Tam gölgeyi etkileyen değişkenleri " anlattılar. Bize de keyifle seyretmek düştü.

Mrt

Okulumuzda her Ramazan olduğu gibi bu yıl da mukabele geleneği hafız öğrencilerimiz tarafından yaşatılıyor.

İzlemek için tıklayınız.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. yıldönümünü okulumuzda coşku ile kutladık. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldıktan sonra, Mehmet Akif Ersoy şiirleri okuma yarışması yapılarak dereceye giren öğrencilerimize belgeleri verildi. Program, İstiklal Marşımızın işaret dilinde sergilenmesi ile son buldu. Programda emeği geçen öğrencilerimize ve Türkçe Öğretmenimiz Pınar Kaplan'a teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulu münasebetiyle Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy' un şiirlerini güzel okuma yarışması ön elemesini yaptık. Elemeyi geçen öğrencilerimiz 12 Mart' ta yarışacaklar. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

5/B sınıfı öğrencileriyle okul dışı farklı ortamlarda kitap söyleyişleri devam ediyor.Türkçe Öğretmeni Selma KARLANKUŞ önderliğinde devam eden kitap söyleşi etkinliğinin üçüncüsü gerçekleşti.

Mrt

1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, okulumuzda öğrencilerimizin ziyaretine açıldı. Öğrencilerimiz, Çanakkale Savaşları hakkında bilgi edindikten sonra öğretmenleri ve arkadaşlarıyla mobil müzeyi gezdiler. Dört bine yakın savaş hatırasını ilgiyle inceleyen öğrencilerimiz savaş döneminde neler yaşandığını, askerlerimizin nasıl savaştığını ve bu toprakların ne zorluklarla korunduğunu öğrenmiş oldular. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrenci Okuma Kulübümüz, Türkçe Öğretmenimiz Pınar Kaplan eşliğinde 7 /E sınıfı ile  ilk toplantısını yaptı. Çeşitli sınıflarla yürütülen bu çalışma ile okuyan, anlayan, araştıran, yarınlara daha güçlü hazırlanan çocuklar yetiştiriyoruz.

Şbt

Anadolu Eğitim Kültür ve İrfan Derneği (ANADER) yetkilileri "Kuşakların Buluşması Prpjesi" kapsamında okulumuza ziyarette bulunarak öğrencilerle bir araya geldiler. Güzel sohbetiyle öğrencilerimizi etkileyen Edebiyat Öğretmeni Habibi Nacar Yılmaz'a ve Anader yetkililerine teşekkür ederiz.

Şbt

İlimizde düzenlenen satranç turnuvasında öğrencilerimiz yıldız kızlar kategorisinde il 3.sü oldular. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

24 Şubat Trabzon'un Düşman İşgalinden Kurtuluşu Günü okulumuzda coşku ile kutlandı.