Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Projesi

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği Yoğunlaştırılmış Dil Programı Uygulayan İmam Hatip Ortaokulları 5. Sınıf İngilizce  Seviye Tespit Sınavı Türkiye genelindeki okullarla eş zamanlı olarak okulumuzda da uygulandı.

Haz

Öğrencilerimiz yıl sonu programında İngilizce olarak skeç oynayıp ilahi söylediler. Öğrencilerimize ve İngilizce Öğretmenlerimiz Seda Selcen Mutlu ve Hatice Yücel'e çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz.

Haz

Okul genelinde yapılan İngilizce Kelime Yarışmasında 8. Sınıflarda 8/B, 7. Sınıflarda 7/E, 6. Sınıflarda 6/D, 5. Sınıflarda 5/C birinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, öğretmenlerimize güzel çalışmaları için teşekkür ederiz.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün gerçekleştirdiği Yoğunlaştırılmış Dil Programı Uygulayan İmam Hatip Ortaokulları 5. Sınıf İngilizce 2. Dönem Kazanım Değerlendirme Sınavı Türkiye genelindeki okullarla eş zamanlı olarak okulumuzda da uygulandı.

Nis

7-E Yabancı Dil ağırlıklı sınıfımız Seçmeli Yabancı Dil dersinde "Acting out a dialogue" (Diyalog canlandırma) yaparak 7. ünite de öğrenmiş oldukları kelimeleri ve kalıpları kullandılar. Diyalogu canlandırırken "Collobarative Work" (İşbirlikçi çalışma) yapmaları öğrencilere daha da motive etti. Çalışma için İngilizce öğretmenimiz Hatice Yücel'e teşekkür ederiz.

Nis

6/D sınıfı öğrencileri 6. ünitede öğrendikleri kelimeleri hem rakipleriyle hem de zamanla yarıştırdı. Sadece bilen değil, aynı zamanda hızlı olan kazandı. Bu güzel çalışma için öğrencilerimize ve İngilizce Öğretmenimiz Ömer Türkoğlu'na teşekkür ederiz.

Nis

6E yabancı dil ağırlıklı sınıfımız Seçmeli Yabancı Dil dersinde "Collobarative Work(İşbirlikçi Çalışma)" yaparak "Holiday" ünitesine ait öğrendikleri ifadeleri hikayeleştirdiler. Her bir grup bir dakika içinde üniteye ait geçmiş  zaman konusu hakkında  bir cümle yazdı ve zaman dolunca kağıtları değiştirdi. Yarım kalan hikayeyi diğer gruplar tamamlamaya çalıştı. Öğrencilerimize ve İngilizce Öğretmenimiz Seda Selcen Mutlu'ya teşekkür ediyoruz

Mrt

Okulumuza İngilizce sokağı açtık. Emeği geçen İngilizce Öğretmenlerimiz Ömer Türkoğlu ve Seda Selcen MUTLU'ya teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz ve okulumuz için hayırlı olsun.

Mrt

İngilizce Öğretmenimiz Seda Selcen Mutlu Seçmeli Yabancı Dil dersinde "Harflerle İngilizce Kelime Türetiyorum" etkinliği ile öğrencilerimizle ünitelere dair öğrendiğimiz kelimeleri pekistirdi.

6E yabancı dil ağırlıklı sınıfımız Seçmeli İngilizce dersinde drama etkinliği ile 4.üniteye ait (weather and emotions) öğrenimlerini gerçekleştirdi. Birbirinden güzel bu etkinlikler için öğrencilerimizi tebrik ediyor, eğlenerek öğrenmeye devam ediyoruz.

8C sınıfı öğrencileri İngilizce dersinde pasta yaptılar. 3. Ünitede(in the kitchen) öğrenmiş oldukları ingilizce kelimeleri kullanmaya çalıştılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor severek ve de eğlenerek öğrenmeye devam ediyoruz.

6E yabancı dil ağırlıklı sınıfımız ara tatilde görmüş oldukları ünitelerin resimli sözlüğünü hazırladı. Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

6E yabancı dil ağırlıklı sınıfımız 24 Kasım öğretmenler gününde ingilizce şarkı seslendirdiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

6E yabancı dil ağırlıklı sınıfımız Seçmeli İngilizce dersinde kendi çizimlerini gerçekleştirerek 4. Üniteye ait(weather and emotions) görsel sözlük hazırladı. Öğrencilerimize ve İngilizce öğretmenimiz Seda Selcen MUTLU'ya teşekkür ederiz.

Yabancı dil dersinde 5E sınıfı öğrencileri  kendi aralarında bilgi yarışması yaptı. Öğretmenimiz Seda Selcen MUTLU'ya ve azimle bilgilerini yarıştıran öğrencilerimize teşekkür ederiz.