Haz

My e-Fairy Fair eTwinning projemizin finalini yaptık.Projemiz süresince katılımcı öğretmen ve öğrencilerimizle pek çok  eğitsel aktivite ve etkinlikler yaptık.Modern ve yenilikçi eğitim adına öğrenci merkezli çalışmalarımızla okulumuzun eğitim kalitesini arttırmaya çalıştık. Projemize değerli katkılarından dolayı İngilizce öğretmenlerimiz Seda Selcen MUTLU ve Betül SARIMADEN'e teşekkür ederiz.

Haz

Şubat ayında etkinliklerine başladığımız "Ben istersem hayvanım benim dostum olur "isimli eTwinning projemizin sanal sergisine Değerli öğretmen ve öğrencilerimizi ve velilerimizi davet ediyoruz.

Haz

Okulumuz Rehber Öğretmeni Nur Bankoğlu moderatörlüğünde velilerimize yönelik olarak Yeşilay'ın tanıtımı, YEDAM ve Teknoloji bağımlılığı konulu webinar yapıldı. Katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Rehber Öğretmeni Nur Bankoğlu moderatörlüğünde  7. ve 8. sınıf öğrencilerimize yapılan meslek tanıtım webinarı katılımcılarına teşekkür ederiz.

Haz

Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında il düzeyinde ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen "Kahraman Polisim" konulu şiir,resim ve kompozisyon yarışmasında 8.sınıf öğrencimiz Cansu TONYALI şiir dalında il ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Hayırlısıyla bir dönemi daha bitirdik. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuz bünyesinde açılan mescidimizin kitaplık, minber, mihrap ve ses sistemi de tamamlanarak kız ve erkek öğrencilerimizin hizmetine sunuldu. Sınıflardan seçilen namaz gönüllüsü öğrenciler ile de öğrencilerimizi namaz kılmaya teşvik ediyoruz.

Ock

Okulumuzun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri kız ve erkek mescidlerinde öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerileri kazanabilmesi için imamlık, müezzinlik, vaizlik, vaizelik gibi uygulamalar yapıyorlar. Öğretmenlerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda düzenlenen Tübitak 4006 Bilim Fuarına büyük emek vererek katkı ve katılım sağlayan idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve ziyaretimize gelen herkese çok teşekkür ederiz.