Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem karne töreninde dereceye giren öğrencilerimize plaket takdim edildi, namaz gönülleri görevini yürüten öğrencilerimize hediyeleri verildi. LGS ilçe deneme sınavlarında başarı elde eden öğrencilerimize de hediyeleri takdim edildi. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Trabzon Ram'dan okulumuza gelen ziyaretçiler 1.dönemin genel değerlendirmesi yaptılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

KTÜ'den okulumuza gelerek Teknofest hakkında bilgilendirme yapan gönüllülere, bu faydalı sunumları için teşekkür ederiz.

Ock

Bakanlığımız tarafından düzenlenen “Dilimizin Zenginlikleri “ projesinin “Sözlük Özgürlüktür” teması altında yer alan Anahtar Kelimelerle Hikâye Anlatma Yarışması’nı okulumuzun çok amaçlı salonunda gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin özgüven duygusunu geliştirmek, Türkçedeki söz hazinesini ve söz dağarcığını tanımalarını sağlamak,  toplum içindeki duruşlarına olumlu ve kalıcı bir nitelik kazandırmak, onları kişisel ve sosyal yönden desteklemek, okuyan ve düşünen nesillerin ortaya çıkmasına katkıda bulunmak gibi oldukça güzel amaçlarla gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, komisyonda görev alan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Hafızlığa başlayan 5/G sınıfı Öğrencimiz Nisanur KAPAĞAN'a Ahmet Metin GENÇ başkanımızdan mektup ve hediye.. Başarılar

Ock

Bahçecik İmam Hatip Ortaokulu'nda yürütülen örgün eğitimle birlikte hafızlık projemize Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nce görevlendirilen Mustafa İnan, Ahmet Yakupoğlu hocalarımızın ve ilçe müftümüz sayın Selami Bağcı'nın ziyaretleri. Verimli ziyarette güzel istişarelerde bulunduk..Teşekkürler

Ock

Karate İl İkincisi Dilara ARSLAN, İl Üçüncüleri; Berra AYAR, Zeynep GÖZÜKÜÇÜK. Tebrikler..

Ock

Bahçecik İmam Hatip Ortaokulu olarak 8. sınıflara yönelik "Hedef LGS 2024" kapsamında Zigana Dağı Kampı düzenlendi. Öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize de başarılar dileriz.

Okul genelinde yapılan deneme sınavında tüm sınıflarda ilk 5 e giren öğrencilerimize belge takdim edildi. İl genelinde yapılan güreş turnuvasında 44 kiloda Behlül EYÜPOĞLU, 48 Kiloda Muhammet İkbal ÇOLAK il birincisi olup, bölge yarışmalarında ilimizi temsil edeceklerdir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

5B sınıfıyla hamurla Arapça kelime çalışması yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Melike Topal'a teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz Okuma Becerileri dersinde de kütüphanemizi etkili bir şekilde kullanıyor, kitap okuyor ve kitaplarını resim çizerek anlatıyorlar. Etkinlik için Türkçe Öğretmenimiz Pınar Kaplan'a teşekkür ederiz.

Sivas'ta yapılan 4000 metre Kros yarışmalarında Türkiye 2.si olan öğrencimiz Ömer Faruk Aygün'ü tebrik eder, başarılarının devam etmesini dileriz.

İlimizde yapılan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda öğrencimiz Ümmüsena Yetim 3. oldu. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının yaşam boyu sürmesini temenni ederiz.

Okulumuz Türkçe Öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen Türkçe Şöleni öğrencilerimize keyifli anlar yaşattı. Aşık Veysel, Mehmet Akif Ersoy ve Halide Edip Adıvar'ın canlandırıldığı, Kelime Hazinem yarışması ile öğrencilerimizin hem öğrenip hem ödüllendirildiği, balon patlatma yarışması ile de eğlendikleri bu güzel etkinlik için okulumuz Türkçe Zümresine teşekkür ederiz.

5.sınıflar Arapça dersinde hem oynuyor hem öğreniyor. Etkinlik için Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz İnci Bayraktar'a teşekkür ederiz.