Altın Tuğ ve Mete Han, Bengü Taşlar ve Bilge Kağan, Yükselen Uygarlık ve Bögü Kağan kitaplarının yazarı Nuriye Erdoğan öğrencilerimizle buluşarak kitaplarını öğrencilerimiz için imzaladı. Kendisine teşekkür ederiz.

Okulumuz, "Adım Zeka İşim Oyun" adlı proje kapsamında düzenlenen sudoku yarışmasında Ortahisar'dan katılan 35 takım arasından 3.oldu. Öğrencilerimizi ve Matematik Öğretmenimiz Zahide Abanoz'u tebrik ederiz.

5/B sınıfının tüm öğrencileri İstiklal Marşının on kıtasını ezbere okudular. Bu öğrencilerden Feyzanur TAPA,Müberra SAYTAŞ,Erva YILMAZ ve Ayşe MARABA dereceye girerek Türkçe Öğretmenleri Selma KARLANKUŞ tarafından ödüllendirildiler. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen Şiir Yarışmasında İl Birincisi "Buğlem AKTAŞ", Eskrim İl Üçüncüsü "Yunus Emre ŞAHİNOĞLU" olmuştur. Öğrencilerimizi ve onları hazırlayan değerli öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Bizim için anlamlı bu günde Okul Aile Birliğimiz idarecilerimize plaket ve çiçek takdiminde bulundu. Öğretmenlerimize ikramların bol olduğu bu günde okulumuz çok amaçlı salonunda tiyatro, şiir dinletisi yapıldı. Günün akşamında ise geçmişten bugüne okulumuzda görev yapan ve emekli olan arkadaşlarımızın da katılımıyla tüm öğretmenlerimizle birlikte öğretmenler günü yemeğinde güzel bir buluşma gerçekleştirildi. Katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85. yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Anma töreninde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okulumuz yararına düzenlenen kermesimize İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan Uygun ve İl Müftüsü Sayın Selami Aydın katıldılar. Kermeste gönüllü olarak görev alan velilerimize ve gönderilen ikramlarla kermesimize katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.

8.sınıf öğrencilerimizin motivasyonlarını artımak ve gelecekteki meslek seçimlerine ışık tutabilmek amacıyla 02/11/2023 Perşembe günü okulumuzun çok amaçlı salonunda meslekler hakkında söyleşi gerçekleştirdik. Söyleşiye katılan Diş Hekimi Doç.Dr. Davut ÇELİK , Elektrik Elektronik Mühendisi Doç. Dr. Önder AYDEMİR ve Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Görevlisi Dr. Zafer YAVUZ  hocalarımıza katkılarından ötürü çok teşekkür ederiz.

Türkçe Öğretmeni Selma Karlankuş 5/B sınıfı öğrencileriyle birlikte Hachiko kitabının söyleşisini Ganita sahilinde gerçekleştirdi. Eğlenceli olan bu etkinlik için öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

Kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla okulumuz öğretmenleri tarafından başlatılan "Kitap Bahçesi Bahçecik İHO" projesi Ekim ayı itibariyle başladı. Ekim ayında proje kapsamında üç etkinlik gerçekleştirildi. Öğrenciler ve aileleri evde okuma saati yapmak için teşvik edildi. Bazı velilerimiz bu güzel etkinliği resim göndererek bizimle paylaştılar. Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Anıl Kaymak ve öğrencilerimizden Elif Zehra Durna Ekim ayı için tavsiye ettikleri kitapları konferans salonunda öğrencilere tanıttılar. Ve son olarak okulumuz öğretmenleri tarafından kurulan "Kitap Bahçesi " okuma kulübü Ekim ayı için ilk toplantısını gerçekleştirdi. Eğitim öğretim süresi boyunca benzer etkinlikler proje kapsamında yürütülecektir.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetin 100. yılının gurur ve coşkusunu yansıtan bir törenle kutlama yaptık. Öğrencilerimiz ve öğretmenelerimiz tarafından hazırlanan müzik ve şiir dinletileri, oratoryo gösterisi ile Cumhuriyeti anlatan sunumlarla Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü kutlandı.

Ekm

Hafız öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak ve keyifli vakit geçirmelerini sağlamak üzere onlarla kuş bahçesini ziyaret ettik.

Ekm

Yazar Cüneyt Keskin okulumuzda kitabını öğrencilerimiz için imzaladı. Kendisine teşekkür ederiz.