Nis

Bahçecik İmam Hatip Ortaokulu Hafız ve Hafize öğrencileri meslek dersleri öğretmenlerimiz nezaretinde, 7 yıldan beri Ramazan ayında "Mukabele" geleneğini yaşatmakta, diğer öğrencilerimiz de takip ederek Kur'an okuma, anlama çalışmalarına ağırlık vermektedir. Ramazan ayında düzenlenen iftar programları, dini gün ve gecelerde anma etkinlikleri ile de günün anlam ve önemi genç dimağlara nakşedilmektedir.

Nis

Boztepe Kız Kur'an Kursumuzda Hafızlığa devam eden öğrencilerimizin iftar programına katıldık. Programa katılan idarecilerimize, Rehber Öğretmenimize, Kurs hocalarımıza teşekkür eder, öğrencilerimize de başarılar dileriz.

Nis

Ramazan ayı boyunca mukabele geleneğini okulumuzda yaşatan Hafize ve Hafız öğrencilerimiz, deneme sınavında dereceye giren 8. sınıf öğrencilerimiz ve Polis Haftası dolayısıyla il birincisi olan öğrencimiz ödüllendirildi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz, öğrencilerimizi kutluyoruz. Ana sınıfımız ziyaret edilerek kandil kutlaması ve bayramlaşma yapıldı. Hayırlı kandiller hayırlı bayramlar..

Nis

Lgs Öncesi moral ve motivasyon adına güzel bir iftar programı düzenlendi.İftar saatine kadar sportif oyunlar oynandı, sorular çözüldü. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz birlik ve beraberlik içerisinde iftar programına katıldılar. İftar programı dualarla sona erdi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Polis Haftası münasebetiyle düzenlenen şiir yarışmasında 7D sınıfı öğrencimiz Muhammed Yıldız il birincisi oldu. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.

Nis

Kardeş okulumuz olan Gaziantep-Şehitkamil Fadıloğlu İmam Hatip Ortaokulu ile online olarak buluştuk. İdare ve öğretmenlerimizin birbirleri ile tanıştıkları sıcak bir iklimde geçen toplantı karşılıklı olarak iyi niyetlerin dilenmesi ile sona erdi.

Nis

Kütüphaneler Haftasında bu kez miniklerimizin gönlüne kitap sevgisi  tohumları ekmek için hazırlandık. Biliyoruz ki kitap sevgisi de diğer tüm güzel alışkanlıklar gibi küçük yaşta benliğimizde yer eder. Bu kapsamda ÇİLEK KIZ masalı ve çilek, kitap hediyeleri ile anasınıfı öğrencilerimizin kapısını çaldık. Bu güzel çalışma için Türkçe Öğretmenimiz Pınar Kaplan'a teşekkür ederiz.

OKURSUZ KÜTÜPHANE KALMASIN

Nis

Okulumuzda Kur'an-ı Kerim'e geçen ve hafızlığa başlayan öğrencilerimize yönelik merasim düzenlendi. Programa katılan il müftüsü Sayın Selami Aydın'a, il müftü yardımcısı Sayın Ayşe Yılmaz'a, Ortahisar şube müdürü İhsan Subaş'a, öğretmenlerimize, Kur'an kursu hocalarımıza, velilerimize, öğrencilerimize ve programı hazırlayan Tuğba Özbek öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerde, saygı, sevgi ve vefa duygularını geliştirmek için, ilim, hikmet, sanat ve spor alanlarından rol-model olacak Gümüşhane Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Öğretim Üyesi Dr. Ali Birinci okulumuza gelerek öğrencilerimizle buluştu. Hocamızla öğrenciler arasında saygı, sevgi ve vefa duygularını geliştirmek adına güzel bir söyleşi oldu. Hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

Ahmet Uğur Turhan Fen ve Teknoloji Lisesi müdür ve müdür yardımcısı ile okulumuzu ziyaret ederek, kendi okullarını ve imkanlarını tanıtan sunum yaptılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda her ay periyodik olarak idarecilerimiz başkanlığında sınıf ve tüm öğretmenlerimizin katılımıyla toplantılar düzenlenerek okulda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında konuştuk. Aldığımız kararlar doğrultusunda çalışmalarımıza yön veririz. Tüm paydaşlarımıza teşekkürler.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ve sınav sistemleri ile ilgili seminer verildi. Hedef LGS 2023 Projemiz kapsamında aylık faaliyetlerimiz doğrultusunda öğrencilerimizin motivasyonlarını artıracak kamp çalışmaları, çalıştaylar düzenlenir. Velilerimizi de eğitimin içine dahil ederek öğrenci başarısını artırma adına faaliyetlerimizi yürütürüz.

Mrt

Okulumuzda U düzeninde Kur'an okuma sınıfı oluşturarak öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Okulumuzda Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi uygulanmakta olup, oluşturulan bu sınıfta hafızlık yapan öğrencilerimize ve tüm öğrencilerimize yönelik Kur'an okuma dersleri verilmektedir.

Mrt

İmam Hatip Okullarının açılışı, dünü, bugünü ve geleceği konusunda farkındalık oluşturulması, okulların kuruluşunda ve inşaasında emeği geçen gönüllülerin ve hayırseverlerin anılması, okul kültürünün yaşatılması ve okula aidiyet duygusunun kazandırılmasına katkı sağlaması amacıyla İmam Hatip Okulları kuruluş yıl dönümünü kutladık. Emeği geçen öğrencilerimize ve programı hazırlayan Din Kültürü Öğretmenlerimiz İnci Bayraktar ve Kübranur Kiziroğlu'na teşekkür ederiz. İmam Hatip Okullarının kuruluşunda emeği olan merhum Başbakan Adnan Menderes' i, Milli Eğitim Bakanı merhum Tevfik İleri' yi ve merhum Mahmut Celaleddin Ökten hocayı rahmetle anıyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizin Görsel Sanatlar dersinde Gülseren Çavdaroğlu öğretmenimiz önderliğinde yapmış olduğu akrilik boya çalışmalarından kareler...