Hedef LGS Çalışmalarımız

Ock

Hedef LGS 2023 kapsamında ara tatil kampımızı son gün yapılan deneme sınavı ile tamamladık.

Hedef LGS 2023 kapsamında geçen yıllarda okulumuzdan mezun olup Trabzon Fen Lisesini kazanan öğrencilerimizle 8.sınıf öğrencilerimizi buluşturduk. Mezun öğrenciler sınıflarımıza girerek mesleki tanıtım ve yöneltme hakkında öğrencilerin sorularına cevaplar vediler.

8.sınıf öğrencilerimize okulumuz rehberlik servisi tarafından verimli ders çalışma, zaman yönetimi ve meslek seçimi ile ilgili LGS'ye yönelik bilgilendirme amacıyla sunum yapıldı.

Yürütmekte olduğumuz Hedef LGS 2023 Peojesi kapsamında akademik ve rehberlik etkinliklerin planlanması, yürütülmesi ve değerlendirilmesi bağlamında okul idaremiz başkanlığı ve koordinesi doğrultusunda Akademik Takip Komsiyonu kurduk.

Komisyonumuzun hayırlı olmasını diler, komisyon üyelerimize iyi çalışmalar dileriz.

#HedefLGS2023

#DogmHedefLgs

Bahçecik İmam Hatip Ortaokulu - Trabzon

Periyodik aralıklarla düzenlediğimiz deneme sınavlarımızla öğrencilerimizin kazanımlara ulaşma seviyelerini ve akademik başarı süreçlerini takip etmeyi hedeflemekteyiz.

Öğrencilerimize başarılar diler, emeklerinden ötürü öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

#HedefLGS2023

#DogmHedefLgs

Bahçecik İmam Hatip Ortaokulu - Trabzon

Öğrencilerimizin LGS'ye hazırlık sürecinde etkin olarak desteklenmesi için Akademik Takip Komisyonu kuruldu.